Despre noi

 

MESAJ PENTRU PARINTI 
 
Modalitatile de predare clasice, fara utilizarea suplimentara a tehnologiilor informatiei, calculator, internet, aparatura multimedia, lipsa experientelor si ancorarii in realitate, tin cu greu elevii in banca in timpul orelor de clasa. Toti copiii, mai mici sau mai mari, sunt interesati de tot ceea ce ii inconjoara. Sunt isteti, curiosi, pun intrebari necontenit, dau solutii, explica intr-un mod total surprinzator si fascinant toate fenomenele
naturale si sociale la care sunt martori.
 
Adultii, parintii, de multe ori se amuza, alteori nu au timp sa se bucure si sa constientizeze profunzimea si preocuparea copiilor lor de a intelege si rezolva problemele lumii. Tot ceea ce anima un copil, naturaletea si entuziasmul sau, interesul si curiozitatea pentru NOU si DIVERS, sunt pierdute pentru multi dintre noi odata cu varsta, odata cu intrarea in lumea adultilor, in viata carora VREAU SA MA JOC este inlocuit cu TREBUIE SA SUPRAVIETUIESC.
 
Cu alte cuvinte, tot ceea ce se face in timpul copilariei din placere si curiozitate este inlocuit la maturitate de obligativitatea de a urma o profesiune pe care de multe ori a-i ales-o gresit, crezand ca ti se potriveste.
 
MESAJ PENTRU COPII
 
Fiecare kit este o aventura ce te conduce in lumea plantelor si animalelor preistorice, in laboratoarele de ultima ora unde se fac descoperiri epocale, in lumea propriilor simturi, te face partas la viata zbuciumata de cutremure si vulcani a planetei Pamant si multe alte minunatii.
 
Toate aceste lucruri le descoperi facand multe experiente singur, cu prietenii, dar si cu indrumatori atestati, acasa sau in echipe de lucru care pleaca in expeditii.
 
Niciodata nu vei fi singur! Jucariile, kiturile tematice (cunoscute sub denumirea de science kits), reusesc sa imbine pe de o parte, identificarea si asimilarea de abilitati si cunostinte in joaca , iar pe de alta parte sa mentina entuziasmul pentru, si increderea in viitoarea profesiune. Aceasta se alege stiind foarte bine ceea ce iti place sa faci si cunoscandu-ti abilitatile.
 
Jocurile si kiturile tematice sunt concepute de echipe de profesionisti absolventi ai Universitatii Harvard, cercetatori, educatori, parinti cu scopul de a combina placerea de a se juca a copiilor cu implicarea lor in proiecte stiintifice si experiente diverse puse la dispozitie de aceste kituri. Ele vin sa umple un gol existent pe piata romaneasca in produse inteligente ce ajuta copiii sa-si foloseasca toate cunostintele dobandite la scoala si sa-si formeze abilitati noi.
 
Fiecare dintre aceste kituri tematice te va ajuta sa fii mai creativ, mai puternic si mai responsabil, iti vor dezvolta intuitia, logica si perspicacitatea, te vor face sa fii mai comunicativ. Dar cel mai mare castig al tau va fi acela ca vei gasi si alti copii ca tine, la fel de dornici de a cunoaste si cu care vei putea impartasi toate realizarile, dorintele si visurile tale.