Termeni si Conditii

 

Sunteti bineveniti la unno.ro si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati.
Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. 
Daca vizitati magazinul unno.ro, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.
 
CONFIDENTIALITATEA 
Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie regulile de Confidentialitate care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a magazinului nostru si pe care Dumneavoastra o acceptati in intregime. 
 
COMUNICATII ELECTRONICE
Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un E-Mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
- sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul unno.ro;
- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.
 
DREPTURI DE AUTOR
Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea unno.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. 
Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor. 
Motorul folosit pentru dezvoltarea acestui magazin este OpenCart modificat si revizuit de programatorii nostri. 
Puteti vizita OpenCart la adresa http://www.opencart.com/
 
ACCESUL IN WEBSITE 
Unno.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris; 
Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice Unno.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele Unno.ro sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris; 
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a Unno.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila Unno.ro, partenerii sai sau produsele incluse in magazin. 
 
CONTUL DUMNEAVOASTRA 
Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. 
Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar vanzarea poate fi facuta numai catre un adult. 
Unno.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila. 
 
IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentind la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam.
Unno.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut. 
 
RISCUL DE PIERDERE
Toate produsele cumparate de la Unno.ro intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca va asumati riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator.
 
DESCRIEREA PRODUSELOR 
Echipa unno.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website.
Totusi, unno.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit. Pentru mai multe detalii verificati si pagina care contine conditiile de returnare in link-ul Returnari
 
PARTENERII NOSTRI 
Anumite produse sau servicii sunt oferite de parteneri ai unno.ro, produsele fiind expediate direct de catre acestia. Produsele astfel vandute sunt identificate cu un semn specific in pagina de descriere a produsului respectiv. De exemplu, serviciile turistice sunt oferite de parteneri care garanteaza buna derulare a acestora. Pentru a va oferi mai multe informatii, va punem la dispozitie o serie de link-uri si informatii care va pot oferi mai multe detalii. Pentru aceste situatii unno.ro isi asuma o raspundere limitata care se refera numai la partile gestionate de noi. Va recomandam sa cititi cu atentie conditiile de confidentialitate si utilizare furnizate de terti, acolo unde acestea exista. 
 
DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA INCREDERII 
Unno.ro nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el.
UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE!
In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Unno.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv - dar nu limitat numai la - caracterul comercial al produselor. 
Unno.ro nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare. 
Unno.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte. 
 
SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Proprietarii Unno.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.
 
POLITICILE Unno.ro, MODIFICARI
Va rugam sa revedeti si celelalte politici ale unno.ro precum politica de preturi sau politica de retururi, politici care, de asemenea, conditioneaza vizita Dumneavoastra la unno.ro.
Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari in magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea) precum si in aceste conditii de vizitare si utilizare ale magazinului unno.ro.